Studentdimissionen 2024

Välkomna på skolavslutningen och dimissionen lördag 1.6 kl. 10.30.

Grattis till alla våra studenter

Grattis till alla våra studenter! Klicka på denna länk för att hitta namnen på de nybakade studenterna.

Penkis 15.2

Penkis, eller bänkskuddardagen, firas torsdagen den 15 februari! Abiturienterna åker runt i centrum med start från Campus kl 12.30. Rutt via Rökiö skola, Kommungården, S-Market Tegengrenskolan och Koskeby.

Informationsmöte om gymnasiestudier vid Vörå samgymnasium

Informationsmöte om gymnasiestudier vid Vörå samgymnasium torsdagen den1.2.2024 kl 18.30. Vi bjuder på kaffe och möjlighet att diskutera efter informationstillfället.

Efter kaffet finns också möjlighet att få ytterligare information om vår idrottsverksamhet.

Välkomna till Vörå samgymnasium, Minna Canth-salen på andra våningen, Vöråvägen 305.

Digitalt OpenHouse II

Vi presenterar de olika idrottslinjerna i vår skola.

Kom med via Teams på vårt Digitala OpenHouse tisdagen den 16 januari kl.18:00 – 20.00.

Kl 18.00 Fotboll

Kl 18.30 Friidrott

Kl 19.00 Orientering

Kl 19.30 Skidåkning och skidskytte

Ingen förhandsanmälan behövs.

Länk till evenemanget. Du kan lyssna på alla linjer eller välja att lyssna på info om den gren som intresserar just dig.

VISIT VSG

Vill du komma på besök till vårt gymnasium och bekanta dig med träning och idrott i VSG innan du ansöker om studieplats?

Vi bjuder ut besöksdagar både i december och januari.

VISIT VSG anordnas måndag och tisdag 11 och 12 december samt 15 och 16 januari.

Ta kontakt med någon av våra linjeledare och kom överens om tider för ett halvdags- eller heldagsbesök!

Fotboll           Marko Uusitalo     tel 044 – 788 6302

Friidrott        Johan Nordmyr     tel 050 – 340 8398

Skidåkning   Roland Villför        tel 040 – 771 8988

Orientering   Marie Fred            tel 050 – 547 0688

Digitalt OpenHouse II

Vi presenterar de olika idrottslinjerna i vår skola.

Kl 18.00 Fotboll

Kl 18.30 Friidrott

Kl 19.00 Orientering

Kl 19.30 Skidåkning och skidskytte

Digitalt OpenHouse I

Vi presenterar idrotten i vår skola med en översikt och kort presentation av alla grenar.

Kom med via Teams på vårt Digitala OpenHouse måndagen den 4 december 2023 kl.18:30 – 19.30

Ingen förhandsanmälan behövs.

Möte för vårdnadshavare till första årets studerande

Viktig information: Möte för vårdnadshavare till förstaårsstudenter kommer att äga rum både på plats och via Teams. Datum: Tisdag den 5:e september kl. 18:30. Länken till Teams publiceras på tisdag.

Distansundervisning

På grund av rådande undantagsläge har Vörå samgymnasium-idrottsgymnasium distansundervisning för tillfället. Vid distansundervisningen följs läsordningen och kursbrickan. Lärarna håller lektioner, ger uppgifter och feedback via nätet. Itslearning används som huvudsaklig inlärningsplattform. Också gymnasiets träningar fortsätter på distans. Gymnasiets tränarteam ger träningsprogram, instruktioner och feedback via nätet eller via telefon åt gymnasiets idrottsstuderande.

FM i Vörå blev en fest